Barnkanalen pyjamasklubben

barnkanalen pyjamasklubben

Fem väninnor som också är klasskompisar bildar en hemlig klubb där inga killar får vara med. Frankie, Fliss, Kenny, Lyndz och Rosie är bästisar för alltid. De har till och med en klubb - Pyjamasklubben - där d. Frankie, Fliss, Kenny, Lyndz och Rosie är bästisar för alltid. De har till och med en klubb - Pyjamasklubben - där de tu. barnkanalen pyjamasklubben

Barnkanalen pyjamasklubben - har som

Dock har det hela tiden rört sig om ett högst begränsat antal serier, och genom åren har det nog inte varit mer än max ett dussintal serier totalt. Om du inte är säker på att du faktiskt vill svara i det här ämnet, så bör du överväga att istället starta ett nytt ämne. Skriv ordet "dubbning" utan citattecken i textfältet: Därför får jag tyvärr intrycket att det här inte är någon högprioriterad fråga för SVT, utan att allt det här sköts lite "på en höft". Det har också skötts lite si och så, då det varit mer regel än undantag att något eller några avsnitt av serierna ifråga saknat originalversionen. Vad tycker ni PyjamasClubben ska ha i sin första video? Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Barnkanalen pyjamasklubben - natriumbikarbonat och

Det har inte skrivits nya inlägg i detta ämne på dagar. Trodde det var då man gick och la sig på lördags kvällar Så vitt jag vet sänder Barnkanalen inte med något annat än svenskt ljudspår. Därför var det en överraskning för mig att en del serier faktiskt finns upplagda på SVT Play både i dubbat utförande och i originalspråk med svensk text: Därför får jag tyvärr intrycket att det här inte är någon högprioriterad fråga för SVT, utan att allt det här sköts lite "på en höft". Även om det bara är fyra-fem serier tycker jag ändå att det är rätt väg att gå, och man skulle vilja att allt som Barnkanalen sänder dubbat även fanns tillgängligt på originalspråk så att man själv kan välja och jämföra! Tittar på tv är sjuk!!

0 reaktioner på ”Barnkanalen pyjamasklubben

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *