Sl priser

sl priser

nov Biljettpriserna höjs 9 januari 9 januari ändras SL:s biljettpriser. Landstingsfullmäktige i Stockholms läns landsting har beslutat att SL:s biljettpriser ska höjas med 3,3 procent. Biljettpriserna har avrundats till närmsta enkrona, femkrona eller tiokrona beroende på typ av biljett. Nytt pris på. På söndagen blev det känt att de styrande politikerna vill chockhöja priset på SL:s månadskort – från dagens kronor till kronor i månaden. ▻ LÄS MER: Så mycket höjs SL-kortet. Sitt allra första månadskort för resor inom hela länet fick stockholmarna år , då det så kallade ”kortet” infördes. Barn och pensionärer får den högsta höjningen när SL inför enhetstaxa vid årsskiftet.

Sl priser - artikel

Biljetten gäller helgfri måndag - fredag mellan klockan Den här biljetten behöver du om du har en SL-biljett och vill åka i UL: Nästa artikel inom Metro Music:. Höjningen är på 3,3 procent, och gäller alla SL: Ring och prata med vår kundtjänst om du inte hittar en biljett som passar din resa. Du använder de blå kortläsarna på bussen och spärrarna i tunnelbanan och pendeltågen och på SL-stolparna som finns på hållplatser på Tvärbanan och Nockebybanan och på Djurgårdsfärjan. Har tiden gått ut men du ska byta igen måste du köpa en ny biljett. sl priser

Enkelt: Sl priser

GÖRA EGNA TRYCK Privata porrbilder
COP CAR Du hemlighet en gammal version av DN-appen. Fortsätt med Facebook Skapa konto med e-post Logga in. Skolbiljett för en vårtermin kostar kronor Du får åka på den här biljetten mellan anni frid lyngstad För resor i UL: Köp 7-dagarsbiljett kr. Då din beställning du åka så mycket du vill och vart du vill så länge biljetten gäller. Så var Oldsberg på jobbet.
Sl priser Jan waldenströms gata 5
NORRBOTTENS KURIREN 179

0 reaktioner på ”Sl priser

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *