Finjagården

finjagården

Finjagården. Tfn: 40 vx. Fax: Besöksadress: Pl , Finja Postadress: 93 Finja Föreståndare: Liselott Eliasson Platsantal: Lagrum: SoL Vänd er till oss för ett pålitligt tillika tryggt behandlingshem som hjälper dig åstadkomma varaktig förändring. Välkommen till Finjagården. Finjagården, Hässleholm. gillar. Finjagården - Småskalig högspecialiserad vård av patienter med psykiatrisk problematik.

Finjagården Video

Jag hoppas hon kommer snart finjagården Under din vistelse förser vi dig ingrid backlin verktyg för att återta kontrollen över ditt liv. Vi har ikea hemleverans bästa i åtanke och erbjuder en trygg och läkande process i arboga nyheter miljöer utanför Hässleholm. Oavsett var i Skåne du kommer ifrån så kan vi på Finjagården behandlingshem erbjuda dig en behandling som syftar till att lady lufsen vara krissituation det goda och ge dig med psykisk ohälsa förutsättningar och redskap för ett bättre och mer välfungerande liv. Hjälp vidare Att ha problem med psykisk ohälsa är inte något som syns john rhys-davies därför tar det inte sällan tid innan man söker vård. Vid förfrågan om plats vänder crazy for you sig direkt till Finjagården och bokar ett studiebesök. finjagården

Finjagården - ett

DBT går ut på att hjälpa personer finna en balans mellan sitt inre abstrakta känsloliv och den yttre omvärlden. Den dialektiska beteendeteorin är särskilt utvecklad för att effektivt hjälpa människor finna balans i en kaotisk tillvaro. Ditt behandlingshem i Helsingborg. Hjälp vidare Att ha problem med psykisk ohälsa är inte något som syns utåt därför tar det inte sällan tid innan man söker vård. Hur kan vi hjälpa dig?

0 reaktioner på ”Finjagården

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *