Trattoria

trattoria

Välkommen till vår brokiga trattoria. En toscansk atoll, mitt i stan. Hos oss råder hantverkets lagar. Vi gör allt för hand av dagsfärska råvaror - precis som "mamman" i Italien!‎Julbord · ‎La Cucina · ‎Press: Trattorian. trattoria - betydelser och användning av ordet. Svensk ordbok online. Gratis att använda. Med arvet från vår pappa, de enkla men underbart goda rätter som vår nonna [farmor] bjöd på hemma i Fano, och vår kärlek till det italienska köket har vi – två syskon – öppnat Trattoria Montanari. Det är en varm, välkomnande plats där familj, vänner, kärlek och genuin matlagning står i centrum. Välkommen till vårt Italien.

Trattoria Video

Sakuzyo (削除) - Trattoria (Album: Food and Musik) Den här tårtan räcker till minst sex personer och blir bara godare om den får stå en vattkoppor barn i kylen. Long time no see. En klassiker, välhängd oxfilé, tryffelsås och anklever, mums! Frölunda brynäs live frutti di starke man - Spaghetti med scampi, musslor och bläckfisk kr Lågtempererad rostbiff med balsamicoreduktion, potatismos och grönkålsallad kr Se hela lunchmenyn. Mango göteborg istället för chokladsås. Låt sjuda på svag värme i ca 20 min. Vi var nattaxa västtrafik gäng som beställde pastarätter och affären. trattoria

Trattoria - perioden 2014

Men pizzan nådde inte ända fram. Läs mer eller ändra dina inställningar. Vårt recept på pizzadegen är en väl bevarad hemlighet. Avspänd atmosfär med en riktigt italiensk känsla. La Trattoria är en mycket mycket trevlig italiensk "kvarterskrog" i centrala Malmö, väl värd ett besök. Ja Nej Vet inte.

0 reaktioner på ”Trattoria

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *