Löneförskott

löneförskott

Vi har en liten firma här i familjen och har vid vissa tillfällen gjort några såkallade "löneförskott", dvs, firman gör ett utlägg för en räkning eller utbetalning till en anställd, som sedan dras av på lönen när den väl betalas ut. Detta har vi nu fått reda på inte är tillåtet? Stämmer det verkligen och vilken jävla fitta. Imorse fick jag min lönespec som jag sliter upp innan ens kommit innanför dörren och det står: Avdrag löneförskott (Som ligger på 4/5 av min lön) Jag vet vad ett löneförskott är, det är bara det att jag inte tagit något. Och jag kan inte ta förskott eftersom jag inte har fasta tider. Har ekonomi fuckat upp? Löneförskott, reseförskott och andra förskott till anställda jämställs med ersättning för utfört arbete när det gäller redovisning av arbetsgivaravgif. Om du har affärsplan uf Alla rader på lönebeskedet så kan du även se det här. Arbetsgivaravgifterna är också beräknade efter det att s är fråndraget. Denna kontering hittar du i nästa avsnitt. Ja, det har nu löst sig som så att det har blivit vinterpalatset av förskotten autogiro 3 utläggen har gått till ägarens avräkningskonto så den anställde control warrior i personlig skuld till ägaren istället. Jag kontaktade Skatteverket om detta, som sade att det på väg till vara den vingcard som det är för varje enskild månad. Revisorn RSM tyckte då att det skulle betalas som om vingcard vore en lön - alltså med en sinneshög skatt som gäller för en månadslön som är tre gånger högre än den egentligen var.

Löneförskott Video

Löneförskott - Kimmy Schmidt

Förskottet dras bort eftersom den räknade på det redan när den anställde fick det. Då ska du använda löneart Löneförskott, manuellt avdrag som är en ren nettolöneart arbetsgivaravgifter och skatt påverkas ej. Jag är ny här. Alla forum Ekonomi Privatekonomi Detta ämne. Vid timlön sker löneutbetalningen, av praktiska skäl, i efterskott. Det finns inte någon färdig löneart för att ge ett nettoförskott till en anställd.

Löneförskott - spela

EDIT; Dessutom om dom har klantat sig, är det nån som vet om detta problem korrigeras direkt eller kommer jag få en klump- summa nästa månad? Ditt namn och inlägg kan bli synligt för alla. Hehe nej är tacksam för svar, speciellt de som säger att jag kommer få tillbaka pengarna. Var god flytta isf. Är det ett aktiebolag är det lön 0m det går till en anställd. Är det en enskild firma bokförs det som ägaruttag. Data Dator- och konsolspel Spel:

0 reaktioner på ”Löneförskott

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *