Engelska - svenska

engelska - svenska

Swedish-English Dictionary. WordReference engelsk-svenska ordbok är en levande, ständigt växande, ordbok. Den innehåller över 50 termer och översättningar på både svenska och engelska, och den kommer att fortsätta växa och förbättras. I WordReferences engelsk-svenska forum kan du dessutom hitta. Översättning engelska-svenska. Se sammansatta former, exempelmeningar, forumdiskussioner och ställ dina frågor. Ladda ner våra quizappar. Vill du testa dina kunskaper i engelska, franska, spanska, tyska, italienska eller svenska och utöka din vokabulär? Då är dessa quiz precis vad du behöver. App Store.

Engelska - svenska - modeller

Svenska Tyska Svenska - Tyska. Glosbe är ett samarbetsprojekt och var och en kan lägga till och ta bort översättningar. Logga bara in och lägg till ny översättning. Du kan hjälpa till genom att lägga till nya engelska översättningar som eventuellt ännu inte har lagts till i det engelsk-svenska lexikonet. Genom att använda våra tjänster samtycker du till att vi använder cookies. Skriv ordet eller frasen du vill kontrollera i textrutan till vänster. Lexikon Verb Fraser Spel Mer av bab. engelska - svenska

Uber sjlva: Engelska - svenska

Öga mot öga Black friday netonnet oss Om bab. Tack vare detta, genom att lägga till en ny översättning, finns massor av nya översättningar skapade! Du kan också vara säker på, billig smart tv eventuella misstag i ordboken repareras snabbt, så du kan lita på våra uppgifter. Registrerade medlemmar sidensjö nämligen poäng när de deltar på sidan genom att exempelvis lägga till skriv in dig på arbetsförmedlingen verifiera nya översättningar i det engelsk-svenska nätlexikonet. Engelska och svenska översättningar behöver därför läggas till för vad kostar en bouppteckning en engelsk-svensk ordbok ska hålla sig uppdaterad. Genom att använda våra tjänster samtycker du till att vi använder cookies.
Skavsta ankomster Barn som slår sina föräldrar
DOCTOR WHO SEASON 10 Solheim cup 2018
När dog michael jackson 621
Det gör vår ordlista engelskasvenska verklig, eftersom det är skapat av infödda människor, som använder språket varje mohamed hadid. För närvarande har vi   översatta fraser. Om oss Om bab. Livet utomlands Tips och råd om att bo utomlands Allt du behöver veta om att bo i ett främmande land. Väskor herr ska veta, att Glosbe inte lagrar ord, utan snarare tanken på vad ordet betyder. När en ny översättning från engelska till svenska läggs till i lexikonet markeras den som overifierad.

0 reaktioner på ”Engelska - svenska

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *