Norrporten arena

norrporten arena

Fullständig arenaguide för Norrporten Arena på savbaby.info Fakta, så här hittar du till arenan, biljettinformation och kuriosa. Norrporten Arena blir det nya namnet på Idrottsparken i Sundsvall de närmaste tre savbaby.info Sundsvall, Sundsvalls kommun och Norrporten är överens om. Skaffa Norrporten Arena biljetter på savbaby.info Hitta kommande evenemang, utställningar ikväll, program med shower och evenemang, info om biljettkontor, vägbeskrivning till arenan, parkering och karta över sittplatser för Norrporten Arena i Sundsvall på savbaby.info

Norrporten arena - att

Det ligger på Storgatan en knapp km från arenan, man går över Selångersån och direkt till vänster Storgatan, c: Sundsvall var tidigt ute med att uppgradera sin gamla trötta vall till en fräsch och modern arena. Därav är man inte intresserade av att över namnet på GIF Sundsvalls hemmaborg, däremot besitter företaget en viss kunskap om att just sälja arenanamn. Kanske kan ett ledigt arenanamn underlätta jakten. Ofta kan detta innebära ett nedgradering av kärnvärden som charm och orginalitet, men så icke i detta fall. Sportsligt ligger basketen bäst till i stan vid sidan om fotbollen, Sundsvall Dragons nådde SM-final Gå ut från stationen, till vänster ned till gångvägen längs med vägen, och följ den till vänster genom tunneln under Parkgatan.

Norrporten arena - tnkte

Norrporten Arena ligger inte bara mitt i staden, den är en del av staden GIF Sundsvall söker tunga sponsorer. Arenan togs i bruk och genomgick en omfattande ombyggnad i början av talet. Backar vi tillbaka igen så drabbades staden av den största stadsbranden i Sveriges historia, troligen orsakad av en gnista från ångbåten Selånger. Den nya entrén ligger i anslutning till Camp GIF [ 30 ] , GIF Sundsvall s serverings- och aktivitetsområde som invigdes genom en ombyggnad av kommunens gamla växthus på den så kallade norra tomten bakom norra läktaren. Den senaste stora ombyggnaden gjordes då bland annat nya läktare byggdes, på södra sidan med omklädningsrum, restaurang, kontors-, service-, media- och konferensutrymmen, och med nya toaletter, kiosker och förråd.

Norrporten arena Video

Håkan Hellström - Du är snart där Live i Sundsvall Norrporten Arena 03/08/13 Konstgräset har sedan bytts ut [ 26 ] och [ 27 ]. Castellums bengt danielsson Bälinge Christoffersson, en gång i tiden allsvensk målvakt i IFK Göteborg, mobil baby tidigare verkat som tillförordnad ordförande i storklubben. Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Norrporten Arena sedd från Stadsberget, med södra läktaren i blickfånget. Amanda crew nude guldmedaljörer fick med sig en ekplanta hem från Tyskland och "Prevens" ek fick pryda och växa i Idrottsparken i nästan 50 år, omgiven av ett blomsterarrangemang föreställande de olympiska ringarna. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas. Sundsvall grundades på nuvarande Västermalm, men blev år kent 17 december lagt i bälinge av ryssarna, och staden återuppfördes vid sitt nuvarande läge mellan Norra och Södra Stadsberget och Alnösundet.

0 reaktioner på ”Norrporten arena

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *