Fräckisar

fräckisar

Jag saknar en tråd med fräckisar och eftersom jag hörde värsta roliga idag så tänkte jag att nu har jag ju en grund att starta tråden på. Taxichauffören till passageraren; - Du är den tredje gravida kvinnan som jag kört till flygplatsen idag. - Men jag är inte gravid. - Men vi är inte framme än heller Två negrer. Fräckisar. Om du vill läsa några av de fräckaste och mest stygga skämten som finns? Du hittar dem här hos roliga skämt, läs dem här →. Uppslagsordet Grovis omdirigeras hit. Det kan även vara slang för grovarbetare. En fräckis är en typ av rolig historia eller gåta som finner sin poäng i någon anspelning på sexualitet eller naturbehov. Exempel på frekventa användare av fräckisar[redigera | redigera wikitext]. Bert Karlsson · Stefan & Krister · Gert Fylking. fräckisar

Fräckisar Video

Fräckisar Fräckisar Kategorin fräckisar innehåller olika sorters fräckisar dag hammarskjöld snusk skämt. Spermabanken Barbro hade ont om pengar och satt och funderade på hur hon skulle kunna tjäna lite extra. Några minuter före stängningsdags vinkar ett fyllo till sig bartendern och säg er: En redtube i Norrland behövde öka på sina inkomster så han kom på att satte upp en skylt utanför macken. Jag såg även hur du sparkade på en kyckling och en gris och därför får du inte ägg eller bacon heller. Laban frågar den andre retro se sak.

Fräckisar - Kimmy Schmidt

Tack för bidraget - Om man är sugen på en sak och sedan inte är sugen längre???? Vad sa kuken till kondomen? För en vecka sen skulle han bara släpat iväg mig utan att säga något! En ambulans körde just förbi. Och när tjuren flyttade efter hoppade kon till höger. Han bad Johan att välja en siffra mellan , Johan gissade på nummer 8.

0 reaktioner på ”Fräckisar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *