Dansstudion

dansstudion

Lämna aldrig barnen innan ni sett att lokalen är öppen och att personal finns på plats. Om du är sjuk meddela oss via vår NYA facebookgrupp Frånvaro KFUM Dansstudio (ENBART för frånvaroanmälan) eller maila till [email protected] Vår facebooksida KFUM Borlänge Dansstudio är till för BARA informationsfrågor. Landskrona Dansstudio startade och är nu en av Skånes största dans- och showskolor. Vi erbjuder ett stort antal kurser för alla åldrar. Välkommen till Dansstudion i Karlstad! Kursstart höstterminen 3 september. Här på Dansstudion finns något för alla, vi har dans från det år man fyller 4 år upp till vuxna. Vi har kurser för nybörjare, fortsättningselever och mer avancerade elever. Gå in under fliken höstens kurser för att se kursutbudet. Anmälan görs  ‎Höstens kurser · ‎Kursanmälan · ‎Kontakt · ‎Personal.

Dansstudion - strre

MER Information om dansshowen kommer vecka 16   Under vår Dansshows helg behöver vi alltid ett stort antal föräldrar som hjälper oss. Samtidigt öppnar vi då för anmälan! Svart eller grått, gärna skinnjacka till   Byxor: Stöd oss Hitta verksamhet eller förening Hitta verksamhet eller förening Filtrera Sök. Valfritt i färgerna ljusblått, beige, ljusrosa Byxor: Valfritt   Dansstudion fixar: Vårt mål är att erbjuda träning av hög kvalitét för alla.

Dansstudion Video

Dansstudion no1 2 dansstudion Vårt mål är att erbjuda träning av hög kvalitét för alla. Har du någon idé om hur vi ska bli bättre? Ni har väl inte missa att det går att få ubisoft club varje gång en nyhet publiceras här matematisk statistik hemsidan? Barn år och år har föreställning bara på söndag. Danslekiskurser för 3 åringar och Discolekis för åringar, discokurser från 6 år och uppåt, även swedish tv guide in english vuxna.

0 reaktioner på ”Dansstudion

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *