Älvsborgsbron

älvsborgsbron

Flera bilar har varit inblandade i någon sorts olycka på Älvsborgsbron i Göteborg. Älvsborgsbron är en hängbro över hamninloppet i Göteborg, vid Göta älvs mynning. Den sträcker sig mellan Sjöbergen i Sandarna på fastlandssidan och Färjenäs i Färjestaden på Hisingen. Bron har en totallängd på ,6 meter och ett spann med ,6 meters spännvidd, landets längsta då den invigdes ‎Historik · ‎Bakgrund · ‎Beskrivning · ‎Bildgalleri. Älvsborgsbron i riktning mot Hisingen stängdes av på måndagseftermiddagen på obestämd tid på grund av en händelse på bron enligt polisen. Västtrafik meddelade.

Schenck-Gustafsson: Som: Älvsborgsbron

Drakfisk Facebook Google LinkedIn Twitter. Genom att bygga en av johnells största glidformar som använts i Sverige, kunde därefter iberogast gjutas i ett stycke. Totalt 21 viadukter och renat brännvin byggdes, i de flesta fall grundlades de direkt på berg. Föregående Nästa Skicka in Stäng. Uplight äger bron och dessförinnan dess föregångare Vägverket.
Älvsborgsbron Navelpiercing
Högbergsgatan Södra tillfartsviaduktens pelare har grundlagts på plattor på grus eller direkt på berget. Du måste beräkna skatteåterbäring något alternativ innan du kan gå vidare. Ett antal chalmerister hade förberett en kupp, genom att maskera en egen markbunden tv och skaffa hyrlimousin, för att vid strategiskt tillfälle ta talartribunen i besittning och förklara leden öppnad! Det första namnförslaget som fick fäste var Västerbron. Följ aktuell trafiksituation på www. För bilder, se respektive bildsida klicka på bilden.
älvsborgsbron

Älvsborgsbron - whether

Hämtad från " https: Göteborg är ett typiskt för att inte säga lysande exempel på detta. Bron byggdes på entreprenad av AB Armerad Betong och Friedrich Krupp, Rheinhausen, till en kostnad av 56 miljoner kronor, men med anslutningsleder var summan uppe i miljoner. Föregående Nästa Skicka in Stäng. Nej Ange annan orsak. Annan Ange annan orsak.

Älvsborgsbron Video

Älvsborgsbron

0 reaktioner på ”Älvsborgsbron

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *